19 Eylül 2014 Cuma

Profesyonel Web Siteleri

Teknolojinin çok geliştiği ve hala da gelişmeye devam ettiği bu dönem de web ortamı en çok kullanılan ortamdır. Bu ortam bir çok alanda kullanılır ve bu alanları ziyaretçilere sunmak için web siteleri kullanılır. Bu web siteleri genelde tanıtım yani ün yapmak ve ticari işleri web ortamından da yürütmek için kullanılır. Günümüzde bir çok kaliteli isim yapmış işletmenin oldukça profesyonel web siteleri bulunmaktadır. Bu web sitelerinin profesyonel olmasını sağlayan ise kaliteli yapılan web tasarımlardır. Web tasarım kolay gibi gözükse ve herkes ben tasarımcıyım diye ortada dolaşsa da halbuki olay bu şekilde değildir.

Eğer kaliteli ve ziyaretçinin dikkatini çekecek bir sitenizin olmasını istiyorsanız öncelikle iyi referansları olan ve bu işi bilen bir tasarımcı bulmalısınız. Durum böyle olduğunda sitenizi yayına sokmak için geriye bir tek bu tasarımın düzgün bir şekilde kodlanması kalacaktır.

Web tasarım ile web programlamayı her zaman birbirinden ayrı tutmanız gerekecektir. Bu da tasarımını yaptırdığınız sitenin kodlanması için sitenizin hızlı çalışmasını sağlayacak kısa kodlar yazarak da işi halledebilen yazılımcılar bulmanız gerekecektir. Bunu da yaptığınız takdir de siz de profesyonel bir web siteye sahip olmuş olacak ve web ortamında önemli bir yere sahip olacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder