31 Aralık 2014 Çarşamba

Kanunlarda Websitesi Zorunluluğu

Sitemizde, İstanbul web tasarım şirketleri ve web tasarım fiyatları konusunda bilgiler bulabilirsiniz.
Bu sitede yer alan ve reklam yapmış olan siteler genel anlamda büyük şirketlerden oluşmuş olup yaptıkları işler ile isimlerini duyurmuşlardır. Yapacakları işlerin güvencesi ile birlikte satmakta olan bu firmalar işinizi kısa bir sürede çözeceklerdir.
Günümüzde şirket tanıtımı için hedef kitleye ulaşmanın en etkili yolu web sitesi açmaktır. İnternet denizinde "gerçekten" var olabilmek için şirketinizin  kurumsal kimliğine uygun görsel tasarım eşliğinde sanal dünyaya sunulan bir web sayfası reklam ve pazarlama alanında şu an en etkili araçtır.

 Yeni Türk Ticaret Kanununda yapılan ve sermaye şirketlerine İnternet sayfası zorunluluğu getiren değişiklik ile şirketlere zorunlu web sitesi hükmü getirilmiştir. Bu noktada arayış içerisinde olan siz değerli firma sahipleri için web tasarım, tasarım firmalarının rehber sitesi olan bu siteyi açmış bulunmaktayız. İstanbul tasarım şirketi olan ve siz değerli misafirlerimize tasarımı hizmeti sunan firmaları çok yakında sitemizde bulabilirsiniz.
Yaşadığınız ilde bulunan herhangi bir tercüme firmasından çeviriniz ile ilgili fiyat bilgisi ve kalite bilgisi alıp firmamız ile karşılaştırabilirsiniz. Bu karşılaştırma sonunda hangi firmanın değerli olduğunu anlayacaksınız.
Böylece sadece 3 ay önce açılıp 10 senedir bu işi yaptığını iddia eden ve joomla,wordpress,drupal gibi ücretsiz yazılımları ücret karşılığında web tasarım konusunda bilinci olmayan şirketlere pazarlayan kişilerin sektörden çekilmesine ve Türk yazılım ve tasarım anlayışının çok daha fazla gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder