31 Aralık 2014 Çarşamba

Grafik ve Web Tasarım

Firmanızın kurumsal kimliğini yansıtmak, bir ürün ya da hizmeti tanıtmak gibi amaçlar için hazırlanmış ve en hızlı iletişim yollarından biri olan web sitelerinin oluşturması sürecine web tasarım denir.
İnternet'in görsel yüzü olarak ifade edilen İnternet siteleri, gün geçtikçe artan bir öneme sahip. İnternet dünyasının büyüklüğü ve diğer medya kanalları arasında etkinlik yönünden öne çıkmış olması göz önünde bulundurulduğu zaman, firmamızın İnternet üzerinde tanınması amacı ile bir  İnternet sayfası olmasının gerekliliğini ve önemini hatırlamış oluruz.
Kurumsal kimliğinizi yansıtan, kolay ulaşılabilen, son tasarım teknolojileri ile hazırlanmış özgün web tasarım sahibi olmanız, firmanızın itibarını arttıracaktır.

Firmanıza ait kurumsal tasarımları, firmanızın adını büyük kitlelere duyurarak, ekonomik biçimde firmanızın reklamını yapmanızı sağlayacaktır. Size özel tasarlanan İnternet sayfaları ile firma imajınızı güçlendirerek, firmanızın kalitesini ön plana çıkarmış olursunuz. Grafik tasarım hedef kitlenize iletmek istediğiniz mesajın, yazı, tasarım ve görsel nesneleri bir arada kullanarak farklı boyutlarda olacak belli bir düzlem üzerinde bir araya getirilmesidir. Grafik tasarımın içerisine afiş, kartvizit, broşür, kitaplar, logo tasarımı gibi birçok konu girmektedir.
Grafiker ya da grafik tasarımcısı farklı kökenlerden gelmiş, fakat aynı anlamı ifade eden kelimelerdir. Grafik tasarım işi ile uğraşan kişiler yaptıkları işlerin dersini almış insanlardır. Sadece bilgisayar bilginizin iyi seviyede olması bu iş için yeterli değildir. Grafik tasarımı bir sitenin ihtiyacı olan her noktanın ortaya çıkarılmasında baş rol oynar. Bunun için tasarımcı olan kişi son derecede iyi tasarımı yapacak, hayal dünyası geniş bir kişi olması ve hayal gücü anlamında çok fazla bilgiye sahip olması yapacağı işlerde işini kolaylaştıracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder